"Ficus, Koffieplant, Olifantsoor of Skeletplant, Syngonium Arrow

Een leuke combinatie van vier verschillende, eigentijdse groene planten

"Groen, rijk aan bladeren, niet voor niets is Ficus al jaren een van de populairste groene kamerplanten. De Green Kinky staat op een korte stam. ""Bergkoffie uit Ethiopië was de eerste koffieplant die door de mens werd geteeld. In het wild groeit hij onstuimig.Zet hem naast uw koffieapparaat, bij het keukenraam. Als de plant het goed doet, dan krijgt u na een jaar of vier mooie witte bloemen. Dat worden na bevruchting de bonen. Alocasia (Skeletplant) behoort tot de Aronskelkfamilie en is een frisgroene tropische plant. Skelet verwijst naar de bijna witte nerven die erg opvallen op de donkere bladeren. De syngonium groeit in het oerwoud in de hoge bomen, het is een echte klimmer. Het is een echte Zuid- en Midden-Amerikaan. Hij heeft niet heel opvallende bloemen.

"ficus benjamina; pot 12 cm; hoogte 28 cm; groene plant; 1 stuk, koffieplant; coffea arabica; pot 12 cm; hoogte 25 cm; 1 stuk, skeletplant; alocasia; pot 12 cm; hoogte 30 cm; 1 stuk, ficus benjamina; arrow; syngonium podophyllum; pot 12 cm; hoogte 25 cm; 1 stuk

"Ficus; lichte/ half-lichte plek . Geen direct zonlicht in de hete zomermaanden. Groeit de Ficus teveel naar één richting dan kunt u hem natuurlijk draaien, liefst met kleine beetjes tegelijk. Twee keer per week water op kamertemperatuur, s winters minder dan s zomers. Koffieplant; lichte plek niet in de zon. Constante temperatuur .Grond licht vochtig houden. Regelmatig te sproeien. ""Alacosia; lichte plek niet in de zon, Kluit vochtig houden. Als u teveel water geeft, dan vormen zich druppeltjes op de bladpunten. Handig! Regelmatig draaien. In de lente en zomer twee keer per maand wat plantenvoeding. ""Syngonium; lichte plek, geen middagzon. hoe witter het blad, hoe meer licht nodig is. Regelmatig sproeien. Houdt hem warm, maar niet boven een radiator. ""

Plants
Potsize 12 cm
Height 25 cm

"Ficus, Koffieplant, Olifantsoor of Skeletplant, Syngonium Arrow

  • Product Code: CB33DG1DG3DG4DG11
  • Availability: In Stock
  • 25.95€

  • Ex Tax: 23.81€

  • Free shipping from €100,- BeNeLux

Tags: "Ficus, Koffieplant, Olifantsoor of Skeletplant, Syngonium Arrow